CUSTOM PACKAGES

Meer dan alleen een voice-over laten inspreken of heb je een verzoek dat niet binnen onze webshop valt?
Met onze custom packages kijken we samen met je wat er nodig is om jouw project tot een hoger niveau te tillen.

Luisterboeken/Audiobooks inspreken

Een luisterboek door onze stemacteurs laten opnemen? Dat kan! Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor je, waarin we alles op een rijtje zetten. Dit allemaal geheel vrijblijvend en in overleg met jou. Zo zorgen wij ervoor dat jouw luisterboek de juiste stem krijgt!

Voiceacting

Door ons unieke voiceover netwerk kunnen al onze stemacteurs en stemactrices behalve goed inspreken ook zeer goed acteren! Al onze acteurs hebben een theateropleiding gevolgd en hebben veel ervaring met het spelen van diverse rollen in het theater en op film. Dit betekent dat wij ook voiceacting werk op maat kunnen leveren. We komen graag bij je langs om de rol en verhaallijn door te spreken en samen te kijken naar de geschikte acteur of actrice voor jouw productie.

Complete commercials

Op zoek naar een complete commercial? Wij werken samen met uitstekende sound designers en musical composers om jouw commercial van concept tot eindproduct te ontwikkelen. Door onze krachten te bundelen garanderen wij het beste resultaat: commercials met impact en effect. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen: info@budgetvoiceover.nl

rennende stemacteurs