FAQ

Zelf voiceover acteur of actrice worden?

Heb jij een goede stem en denk je dat je zelf voiceover acteur of actrice kan worden? Stuur dan een mail naar stemacteur@budgetvoiceover.nl met je demo én wat informatie over jezelf. Wij reageren altijd binnen één werkweek.

Kan ik bij Budget Voiceover ook meer dan alleen een voiceover bestellen?

Ja, dat kan! Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om complete commercials van geluid te voorzien. Van stemwerk tot sounddesign, bij Budget Voiceover ben je altijd aan het juiste adres! Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op via package@budgetvoiceover.nl

Kan ik bij de opnames aanwezig zijn?

Het is mogelijk om zelf bij de opnames aanwezig te zijn. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@budgetvoiceover.nl

Is het mogelijk om een voice-over in een studio naar keuze op te nemen?

Dat kan. Het kan voorkomen dat het voor jouw project handiger is om de opnames te doen in een studio naar jouw keuze. Omdat wij onze kwaliteit willen garanderen, zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

Wat als ik niet tevreden ben met de opname?

Dan leveren wij graag zonder kosten een heropname van het script, in het gekozen stemgeluid aan de hand van feedback, aan. Mocht het nou voorkomen dat je na de heropname nog steeds niet tevreden bent, dan krijgt u de uitvoeringskosten teruggestort op uw rekening.

Hoe worden de producten geleverd?

Wij leveren onze producten zowel in hoge kwaliteit 44.1 kHz 16 bit .wav bestanden als in 320 kbps .mp3 bestanden aan. De bestelling wordt toegezonden via WeTransfer.

Help! Ik heb met spoed een voiceover nodig!

Wij leveren onze producten binnen twee werkdagen. Heeft u sneller een voiceover nodig? Dan kunt u ons bellen voor een spoedklus. Wij nemen dan contact op met onze stemacteur om te kijken of de klus binnen 12 uur geleverd kan worden.

Wat zijn jullie contacturen?

Wij zijn maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 20:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wat als ik een klus in het weekend bestel?

Klussen die in het weekend besteld worden nemen we altijd de eerstvolgende werkdag in behandeling. Opdrachten die op vrijdag binnenkomen leveren we vaak al op de eerstvolgende maandag.

Is het mogelijk om de tekst aan te passen na het plaatsen van mijn bestelling?

Als je een aanpassing in het script hebt nadat je deze hebt geüpload, kun je dat per e-mail aangeven. Wij zullen dan het aangepaste script opnemen, mits de aanpassingen binnen korte tijd zijn doorgegeven.