Professionele voicemail laten inspreken?

  Vind en bestel je voice over snel, makkelijk en voordelig in 3 stappen

  Wil je een professionele voicemail laten inspreken? Dan heb je een professionele stemacteur/voice-over nodig die past bij jouw bedrijf. Budget Voiceover heeft de beste mannen en vrouwen stemmen, maar dan voor een zacht prijsje.

  Je voicemail laten inspreken doe je snel, makkelijk en voordelig in 3 stappen. Al vanaf €119 heb je je eigen voicemail met nabewerking.

  Bestel je voice over in 3 stappen

  Snel, gemakkelijk en op maat

  Telefonisch contact is de 1e indruk

  Iedereen weet het inmiddels wel, je 1e indruk is erg belangrijk voor zowel klanten, collega’s en werknemers. Het 1e contact met een toekomstige collega, -klant of -werknemer is meestal telefonisch. Wat doe je om deze indruk te laten tellen als je even niet kan opnemen?

  Je laat een professionele voicemail inspreken natuurlijk! Een goed ingesproken voicemail straalt vertrouwen en autoriteit binnen jouw vakgebied uit. Dit zorgt er tevens ook voor dat dezelfde mensen eerder terug zullen bellen.

  Kies je stem en bestel jouw voicemail snel, makkelijk en voordelig in 3 stappen.

   

  Hebben jullie ook voorbeelden van goede voicemails?

  Als je een professionele voicemail wilt laten inspreken, is het ook belangrijk dat je een professionele tekst hebt. Heb je even geen inspiratie voor een goede tekst voor je voicemail? Dan hebben we 3 verschillende voicemail voorbeelden waar je je eigen voicemail op kan baseren.

  Voicemail voorbeeld 1 (Professioneel en zakelijk)

  “Goedendag, dit is de voicemail van . Op dit moment ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo snel mogelijk terug.”

  Voicemail voorbeeld 2 (Minder zakelijk)

  “Hi, dit is de voicemail van van . Ik ben op dit moment helaas niet bereikbaar, maar je kan me een whatsappje sturen of een boodschap achterlaten na de piep. Bedankt en tot snel.”

  Voicemail voorbeeld 3 (Persoonlijke voicemail)

  “Dag, dit is ’s voicemail en ik ben op dit moment niet in staat op te nemen. Laat je bericht achter na de piep, dan bel ik je zo snel mogelijk weer terug. Bedankt en tot snel!”

   

  Ook voor particulieren

  Ook voor privé-telefoons staat het heel chich om een voicemail te laten inspreken. Een hele nette of juist spontane, losse toon, het kan allemaal. Ook voor privé-telefoons kan je een proffesionele voicemail laten maken.

  Over Budget Voiceover

  Een voice over bestellen voor een vaste, lage prijs. Bij Budget Voiceover zijn we overtuigd dat wij met onze goede regie, professionele studio én uitgebreid aanbod aan getalenteerde stemmen iedere productie tot een hoger niveau kunnen tillen. We leveren binnen 2 werkdagen. Een goedkope voice over snel bestellen? Binnen een paar klikken kies je jouw acteur of actrice, stemgeluid en upload je jouw script. Daarna betaal je eenvoudig via iDeal of direct overschrijven, en voilà! Binnen no time is jouw voice over opgenomen en opgestuurd.
  Check onze FAQ voor meer informatie.

  • Gratis retake
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis audio-cleanup
  • Alle opnames worden gedaan in onze professionele studio
  • Inclusief buy-out van 1 jaar
  • Top kwaliteit audio apparatuur
  • Al onze stemacteurs zijn professioneel opgeleid
  • Binnen 3 klikken een stem, tone of voice én script uploaden

  Veelgestelde vragen

  Hoe weet ik zeker dat ik de goede voice over kies voor mijn productie?

  Al onze voice-over artiesten zijn getrainde stemacteurs. Samen met onze regisseur kijken we hoe we het maximale uit het script kunnen halen. Verder kiest onze klant de tone of voice voor zijn voice over. Dit is stap 2 van bestelproces. Zo zorgen we ervoor dat iedere productie een op maat gemaakte stemopname krijgt.

  Kan ik bij Budget Voiceover ook meer dan een voice over bestellen?

  Ja, dat kan! Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om complete commercials van geluid te voorzien en kan je bij ons ook terecht voor luisterboeken, e-learning en voice acting voor video games of animaties. Onze acteurs kunnen elke uitdaging aan! Van stemwerk tot sounddesign, bij Budget Voiceover ben je altijd aan het juiste adres! Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op via package@budgetvoiceover.nl

  Hoe leveren jullie de opnames aan?

  Wij leveren onze producten in hoge kwaliteit 44.1 kHz 16 bit .wav bestanden aan. De bestelling wordt toegezonden via WeTransfer.

  Is het mogelijk om mijn tekst aan te passen na het bestellen?

  Als je een aanpassing in het script hebt nadat je deze hebt geüpload, kun je dat per e-mail aangeven en kunnen we de aanpassingen meenemen naar het opnameproces.